mandag den 21. juli 2008

19. juli

Kl. er 21.15, og jeg ligger og paa sengen ved siden af min dejlige kaereste, der er gaaet helt i gulvet! Vi har ikke rigtigt foretaget os saa meget i dag. Vi blev vaekket i toget kl. 5.45, og vi ankom paa Bangkoks nordlige togstation kl. 7.00. I fQlge vres guide lonely, saa skulle vi til Bangkoks sydlige busstation, men en ansat hjaelper sagde, at det var langt derned, men at hun kunne hjaelpe os med at finde en minibus. Det kom til at koste 800 baht for os begge, men saa blev vi ogsaa kQrt til dQrs. Bussen kQrte fQrst kl 9, saa vi fik noget thai-morgenmad bestaaende af ris og andet godt.

Vi kom til vores resort Jolly Frog, hvor jeg i forvejen havde ringet og booket et vaerelse. Her er utrolig hyggeligt, med en stor overdaekket restaurent og en havde med liggestole og 2 haengekQjer, med udsigt ud over floden River Kwai! Det er rigtig flot! Vores vaerelse er det dyreste hos Jolly Frog, det koster nemlig 290 baht (30 kr) for en overnatning, men saa faar man ogsaa en dobbeltseng, air-condition og bad med koldt vand, men det overlever vi nok :)

Efter frokost laa vi og dasede i haven med hver vores Lasse (Frugt + youghurt), imens vi snakkede lidt om, hvor vi skal bo i Bangkok. Vi vil gerne bo naer skytrain, hvilket gQr transport betydeligt lettere! Skytrain kQrer ovenover trafikken i Bangkok, saa man kommer ikke til at holde i kQ! Desuden kom vi frem til, at vi hellere vil have 5 dage her i Kanchanaburi og saa 4 dage i Bangkok, da der er meget hyggeligere her!

Efter dasen i haven, fik vi opdateret vores blog efterfulgt af lidt backgammon paa vores egen lille terrasse ud mod haven. Da kl. var 16.45, var jeg simpelthen saa traet, at jeg ville have turens fQrste morfar. Stine fQlte sig super frisk, saa hun ville hellere skrive dagbog for d. 18. samt laese lidt om Kanchanaburi. Hun vaekkede mig 2 timer senere, hvorefter vi fik aftensmad. Maden er, som vaerelset, utrolig billigt og har et menukort paa 316 punktet, saa der er nok at vaelge imellem! Flere af retterne kan man vaelge mellem gris, ko, kylling eller sea food, saa tallet er nok naermere 800 forskellige retter! De maa have Rainman i kQkkenet!

Kl. er nu 21.45, og Stine ligger med munden aaben og ser utrolig sQd ud :) Og jeg vil til at laese lidt om Bangkok. I morgen staar den forresten paa Death Railway Bridge og The Tiger Temple, hvor Sanne (Min kusine) har vaeret frivillig dyrelaege. Det skal nok blive en god dag!

Ingen kommentarer: