søndag den 6. juli 2008

5. juli

"Det her er romantik paa hQjt plan"
Stine

Vi kom lidt for sent op. Vi blev hentet af en minibus kl 7.40, saa vi naaede kun at pakke... dvs. ingen morgenmad. Stine havde ikke sovet saa godt + hun havde det daarligt, saa Stine sov det meste af turen til Koh Chang, men der var nu heller ikke saa meget at opleve. Det skulle da lige vaere pick-up trucks med 15 mennesker paa ladet paa motorvejen. Vi tog baaden til Koh Chang, og vi skulle nu finde ud af, hvor vi skulle bo. Frem med lonely planet og 10 min efter sad vi en bahtbus mod Natural Beach Resort. Stine der havde faaet det lidt bedre om bord paa baaden blev nu kQresyg. Natural Beach Resort er et hyggeligt sted med afslappet stemning, hvor dem der arbejder paa resortet spiller fodbold med turisterne og faar nogle Ql med dem om aftenen. Det var super at se. Jeg lagde ogsaa maerke til, at mange af de ansatte sidder med en thai-engelsk ordbog! Saa de er udemaerkede til engelsk her paa resortet. Stedet er lidt hippie-agtigt med en hyggelig laid back stemning, hvor hytterne ligger helt ned til vandet og alle gaesterne er max 30 aar, saa vi ser frem til et par hyggelige dage!

Efter jeg havde skrevet dagbog paa resortets internetcafe, fik vi begge et par timer paa Qjet i vores egen lille hytte med en elektrisk blaeser til 500 baht i dQgnet (70 kr).

Efter vi vaagnede var jeg smaasulten og Stine fulgte smaa-syg med. Der rQg hurtigt 2 hovedretter ned, og Stine nippede lidt til sin. Men hun drak til gengaeld 2 colaer - god energi :) 200 baht betale vi for det. Stine fik det dog en del bedre efter vi havde spist! Godt at se :)

Vi lagde os efterfQlgende ned i en haengekQje, hvor vi lige fik det sidste med af solnedgangen. Heraf Stines quote. Her laa vi 2 timers tid, hvorefter vi gik til kQjs ved 22-tiden til lyden af bQlgernes brusen og diskotekets pumpen.

Vejret paa Koh Chang er forresten laekkert paa trods af vores bange anelser. Vi havde nemlig faaet at vide, at det havde regnet hel vildt paa Koh Chang, men det gQr det altsaa ikke. SUPER!

Ole bor i Jomtien, hvor han har en kone paa 36, men hun ligner en paa 25. Alle thaier ser meget yngre ud end de er. Omvendt tror de, at jeg er aeldgammel pga. jeg har skaeg, hvilket stort set ingen thai-mand har. Oles historie kender jeg ikke, men han har nok ikke haft det alt for let hjemme i Danmark. Ole starter og slutter dagen med en Ql, saa der ryger i hvert fald 30 ned om dagen, og han faar intet at spise! Hverken morgen, middag eller aften. Men Ole er en rigtig hyggelig faetter, der i fQlge min far ikke kunne gQre en flue fortraed.

1 kommentar:

Rikke sagde ...

Hey Begge. <3

Hvor lækkert I har godt vejr, der er stor misundelse herfra, men er glad på jeres vegne.

Rigtig fedt og kunne følge med i hvad I foretager jer, bliv endelig ved med det. ;)

Ikke så godt du er blevet lidt små-syg Stine, men god bedring til diig. (:

-Fortsat god tur til jer begge.

Knus Rikke