fredag den 11. juli 2008

9. juli

"Hvem har dog fundet paa det dumme spil!?"
Stine

Dagen i dag, var dagen, hvor Stine fik det vi i familien Trier Hvam kalder for dap! i 4 paa stribe! Hele 10-3 lQd det rungende nederlag, da vi stoppede med at spille :) Det fik en ellers utrolig regnfyldt dag til at fQles lidt varmere og maaske enda solrig! Tak fordi du "lod" mig vinde Stine :) Stine slog dog min rekord i det heldbaseret spil Yatzy, med en score paa hele 341 mod min davaerende rekort paa 336!

Ellers har det regnet hele natten og det meste af dagen, saa vi sov laenge, badede i havet i regnvejr og fik spillet en masse spil.

Det klarede lidt op omkring kl 17.30, saa vi tog chancen og lejede en scooter, hvor vi laa og kQrte rundt en times tid, indtil vi fandt en hyggelig sea-food restaurent. Med udsigt ud over en aa spiste vi til lyden af aaens klukkende lyde og diverste Celine Dion og boy band sjaelere alt i mens solen gik ned bag os.

Paa restaurenten fk vi store rejer i en sov med asparges og svampe, rejer i en bbq-sauce med bla. cashewnQdder og sidste ret stod paa en stegt makrelbQf! Mega mums! Den forrykte regning var 405 baht (57 kr) og portionerne var ikke smaa :)

I thailand findes der mange lady boys, men der er faktisk forskel paa dem. En lady boy er "all man", men render ofte rundt i dametQj og bruger make-up. En katoi er en mand, der er blevet opereret om. Om det kun er bryster eller hele turen ved jeg ikke helt. Nogle mener, at det stadig er en lady boy, hvis han kun har faaet lavet bryster. Paa vores resort er der en katoi ansat, og en grim en af slagsen! Puha... man kommer ofte til at kigge en ekstra gang i ren forblQffelse! Katoien har relativt paen krop (tingene taget i betragtning), men hendes/hans ansigt og stemme passer bare ikke til resten! Et ansigt der opfattes utrolig maskulint pga. den feminine krop. Dette bliver blot understreget af haaret der omkranser hans ansigt, der bQlger langt, flot og velplejet med et fint lille lyserrQdt spaende, der naesten virker komisk i forhold til ansigtet.

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Hejsa med jer
En katoi er en der både har lavet bryster og vigina.
Til jer andre...tænk at det er Mikkel der udtaler: "og portionerne var ikke engang små"