mandag den 21. juli 2008

18. juli

"Det er livet det her"
Stine paa massagebriks

En dag uden de store planer. Vi ville egentlig gerne have vaeret med nattoget i gaar aftes, men var for sent ude med bookingen, saa vi endte med toget i aften kl 17.55.

Check-out kl. 10.00 efter en morgen, hvor Mikkel blev vaekket med morgenmad paa sengen. (Har luret, at vejen til hans hjerte gaar via hans mund! :) ) Vi fik vores bagage opbevaret paa resortet. og gik ud for at finde noget fodmassage.

Vi ville gerne have massage i kvindefaengslet, men for lidt vildt, saa vi kom til at vade rundt i over en time for at finde det, og da vi saa endelig ankom, var alle massQrerne fuldt beskaeftiget. De ledte os dog hen til et andet sted, hvor tidligere indsatte kunne fortsaette deres nye arbejde som massQrer. Det viste sig, at vi har vaeret der fQr! Vi endte med at bestille en komplet massagepakke med behandling i 2 timer og 45 min! 1 times bodyscrub, 1 times oliemassage og 45 minutters ansigtsbehandling. Det var bare forkaelelse paa fQrste klasse. Selvom det lyder af lang tid, saa gik tiden hurtigt, og vi havde total babyhud bagefter. Det var klart den bedste massage vi har faaet i Thailand, og det var perfekt at faa den sluttet af med ansigtsforkaelelse. Mikkel havde slet ingen problemer med at faa udfordret sin maskulinitet ved at ligge med ansigtsmaske og agurker paa Qjnene. :)

Efter en frokost med thaimad, var vi rundt i et par smykkebutikker, fordi Mikkel havde bestemt, at han ville foraere mig en ring (ja, ham har jeg squ vaeret heldig med! :) ). Vi fandt dog ikke rigtigt noget, og gik i stedet paa internetcafe for at opdatere bloggen.

Tiden gik ved internettet til vi skulle hen og hente vores tasker og med en tuk-tuk til togstationen. Turen med toget gik fint. Det var let at finde toget, komforten i toget var fin, og det samme var den mad vi kQbte der. Den nederste kQje var saa stor, at vi besluttede at ligge der sammen, og man laa overraskende godt paa sengen, der var lavet af de nedslaaede saeder.

Ingen kommentarer: