fredag den 4. juli 2008

2. juli

"I've been here 7 years. Every day is a holiday!"
William - 50+ englænder

Mikkels fødselsdag startede med en lækker danish breakfast. Jeg (Stine) glemte at ønske tillykke fra morgenstunden, så der er dømt mobning resten af turen!
Naboen til vores bungalow er en massageklinik, hvor vi fik en times lækker fodmassage til 200 baht (ca. 30 kr). Godt afslappet gik vi op til et lokalt marked, som desværre var ret lukket pga. lavsæson, men det var spændende at gå rundt og se deres friske frugt, krydderier, grøntsager og kød. Da det begyndte at små-regne, gik vi ned på en danskejet bar, hvor Michael udfordrede Mikkel i pool. Michael tabte et par gange, og så gik Mikkel over til at spille med ejeren (Preben) og en englænder (William). De menteatMikkel var så god, at han skulle spille 1. divisions pool med dem torsdag! Lige noget for Mikkels vinderindstingt! :)
Først på eftermiddagen gik Mikkel og jeg ned til stranden for at bade og køre vandscooter. Igen i dag blev vi overfaldet af strandsælgere, men vi er blevetbedre tl at afvise dem!
Vandscooteren var rigtig sjov! :) Mikkel var selvfølgelig meget modigere end mig, og øvede sig i at lave svingene så skarpe som muligt, mens jeg kørte meget mere ligeud!
Om aftenen begyndte det at styrte ned netop som vi skulle til at ud og spise fødselsdagsmiddag. Der opstod en mindre krise om hvad vi skulle gøre, som blev løst af, at jeg gik ud og fandt det lækreste regntøj (skal ses!) til Mikkel og Michael, så vi kunne komme ud og spise. Selvfølgelig stoppede regnen næsten da de fik det på!
Med bahtbussen ud til den lækreste goumetrestaurent. Vi fik 3 udsøgte udsøgt mad med advokado og reger, andebryst i orangesouce og "chokolade elsker" til dessert :)
Efter maden satte vi os alle 3 hos Karl (danskeren som ejer Siam Garden, hvor vi bor) og en flok andre danskere. Der var ægte dansk værtshusstemning med Birthe Kjær og Kim Larsen. Da det døede hen, gik vi med en småskør dansker, Morten, over på en anden bar, hvor en thaipige, som han var helt væk i arbejdee. Vi havde en rigtig hyggelig aften, hvor Mikkel og jeg faldt i snak med hende "Mortens pige". Hun er 22 år, og har en datter på 3 år. Hun blev gravid af en af rig thai, der ikke ville have hende, da hun blev gravid. Så nu er hun nødt i at arbejde på en bar, hvor hun sender penge hjem til sin mor, far, 3 søskende og hendes lille datter. Thaipigerne på barerne er alle til salgt, og hvis du vil have en der agerer kone for en i en måned, så koster det 10.000 baht, eller ca. 1500 kr. Sikke et liv... Vi har lovet hende, at komme i baren i morgen også, så nu må vi se, hvad der sker.

(Jeg, Mikkel, har tilføjet lidt ekstra i forhold til dagbogen)

Ingen kommentarer: