fredag den 11. juli 2008

10. juli

Det regnede hele natten, men vi stod op til en forholdsvis tQr morgen. Det var meningen at dagen skulle bruges paa at sejle i kajak i mangrove skove, men da vi snakkede med chaufQrren for den bathbus der kommer forbi resortet en gang i timen sagde han at det ville vaere alt for dyrt at kQre med bahtbus til stedet, og at vi i stedet skulle leje en scooter. Kajakstedet ligger paa den modsatte side af Qen i forhold til hvor vi bor, og man kan ikke kQre tvaers over Qen, men kun rundt langs kysten. Efter lidt diskuteren frem og tilbage, blev vi enige om, at der var for langt selv at kQre paa scooter, og bahtbussen havde vi udelukket, saa vi lejede i stedet en scooter og kQrte til et vandfald kun ca. 10 km vaek.

Stien ind til vandfaldet var gennem regnskov og langs en brusende flod. Vi havde ikke gaaet langt fQr et tyrkisk aegtepar (gaetter vi paa) ville have os til at tage billeder af dem. Det ville vi selvfQlgelig gerne, og saa fik vi dem ogsaa lige til at tage nogle billeder af Mikkel og jeg sammen ved floden. Vi stQdte ind i dem flere gange baade paa vej til vandfaldet og ved vandfaldet, hvor der gik helt paparazzi i den!

Da vi kom ind til vandfaldet fik vi en ordentlig skylle, der lige tog toppen af humQret, men det blev heldigvis forholdsvis hurtigt tQrvejr igen. Selve vandfaldet var et rigtigt smukt syn med store vandmasser der faldt ca. 20 meter. Neden for faldet var der en pool, hvor man kunne bade. Mikkel var ret hurtig til at ville i, mens jeg lige ventede til det blev tQrvejr. Da jeg fik kravlet over til der, hvor man kunne komme i vandet, fik Mikkel den lettere dumdristige ide, at vi skulle kravle op paa et klippeplateau helt taet ved vandfaldet, og jeg fulgte selvfQlgelig trop.

Godt at jeg havde smidt taske osv fra mig, for det var lidt graenseoverskridende at klatre paa de vaade klipper, og det kunne vaere gaaet galt, hvis vi var faldet. Naa men det var smukt derfra og fedt at maerke og kraften fra vandfaldet!

Derefter badede vi i poolen, hvor det var stort set umuligt at svQmme mod strQmmen, men laekkert at lade sig glide med den. Naar man havde gledet et stykke med strQmmen, kom man ned til et reb, der gik paa tvaers over floden. En flok skQre kameraglade japanere/kinesere laa og holdt fast i rebet og tog tonsvis af billeder! De blev helt vilde, da vi ogsaa skabte os paa deres billeder ved rebet. Mikkel hentede vores kamera, saa vi har ogsaa faaet et par shots med os og kineserne, der skaber sig i den staerke strQm! Kineserne fik bare taget sindsygt mange billeder. Alt imens vi badede og var paa klippeudflugt, laa de bare og tog billeder, og de havde saagar en trefod med ned til vandfaldet, for at kunne tage billeder med selvudlQser!

Efter vi var gaaet tilbage til scooteren, kQrte vi ud og fandt en restaurant. Vi holdt ind et rimelig fint sted, hvor vi sad med udsigt over stedets pool og havet i baggrunden. Jeg fik lidt hQvl af Mikkel for bare at bestille pizza. Han fik kyllingesuppe og en salat med tun.

Efter maden gik turen tilbage paa resortet, hvor vi fik henholdsvis jordbaer- og kokusshake, mens jeg endnu engang fik taev i 4 paa stribe (Denne gang dog "kun" 8-4). Solnedgangen tegner god i dag, da der ikke er mange skyer paa himlen, og neden for mig er laekker grillmad ved at blive lined up!

Ingen kommentarer: