fredag den 4. juli 2008

3. juli

"Jeg kommer hjem om 3 dage og knepper dig, men jeg skal lige kneppe thaipigerne først!
Morten (Til sin kone/kæreste i DK)

"Vi har kneppet dem begge 2 til sammen"
Morten (Da han viser et billede af hans 23 årige søn + 2 thaipiger)

Dagen startede som i går. Efter morgenmaden gik vi over i den lokale massage-joint, hvor den for Stine og jeg stod på thaimassage. Det er simpelthen utroligt, hvordag en thaipige på 40-45 kg kan massere med så stort en kraft! Men hele kroppen bliver også brugt! Jeg blev trådt på ballerne og trykket ved inderlåret (tæt på skridtet!) med en fod. Thaimassagen var rigtig god, men det er meget punkt-orienteret, hvilket ikke altid var rart. Især i skulderregionen blev der trykket igennem på de ømme muskler fra vandscooterturen i går. Efter massagen tog far en lur, tog Stine og jeg op i fars lejlighedskompleks, hjvor der er en swimmingpool på 17. etage, hvor selv den mest ihærdige strandsælger ikke kommer! :)
Kl. 16 skulle vi ud og køre go-car! Vi mødtes på Karl restaurentbar, hvor vi sad og hyggesnakkede lidt. Det viste sig, at William og Preben gerne ville med ud og køre. William kørte far, Stine og jeg i Jomtiens eneste, og dermed flotteste tuk-tuk. Vurder selv, når I ser et billede af den! Preben og kone tog en scoter derud. Det var vanvittig sjovt at være ude og køre! På langsiden kom man op på 80-90 km/t, så det gik bare stærkt! Bremsen på min cart virkede ikke, hvilket resulterede i, at safety-bilen kom på banen og skubbede mig i gang igen.
William og Preben havde aftalt, at de skulle mødes et sted på banen, hvor de så skulle køre mod hinanden (Man har en running start 2 og 2 af gangen indtil alle er på banen). Han kører langsomt mens han vinker, og Stine stopper derfor op. Det kunne jo være, at han ikke havde det godt :) Han skulle overhales skat! Det havde været den eneste overhaling, som du kunne foretage på banen :)

Kl. 18.30 tog i til Peter løgnhals' fødselsdag på hans bar (Pinuppen), hvor der blev serveret flødekartofler og oksesteg. Det var lidt sjovt at sidde på den anden side af jorden og spise dansk aftensmad! Men der var også mange danskere! Der har nok været 70 mere eller mindre fastboende danskere, og flere af dem havde deres koner med. Det var også rigtig sjovt at opleve så stor en kulturforskel der er. Den gennemsnitlige dansker hernede er en mand på ca. 60 år og 60 kg for meget på maven. Ej måske ikke 60 kg, men i hvert fald overvægtig! Min far fortalte mig om en af de danskere der er hernede, som også var i Karls bar i går. Han er nok tæt på de 70 år og ret overvægtig. Han har et dårligt hjerte, og han har proppet sig med det stærkeste viagra man kan opdrive, hvilket har resulteret i, at han nu ligger i sin seng, og har det MEGET dårligt. Han burde nok tage på hospitalet, men det vil han ikke.

De fleste danske mænd opfører sig generelt godt, men der er en stor tendens til at behandle pigerne med manglende respekt! De er alle købepiger på baren, og de må efterhånden have hård hud på røven efter alle de gange, de er blevet nappet i røven. Som aftenen skred frem blev folk mere og mere fulde, og deres behandling af pigerne fulgte lidt trop, hvilket jeg til sidst syntes blev for meget, så vi gik tilbage til vores bungalow ved 24-tiden.

Pigerne bliver også helt forskruet af miljøet. Min far snakkede med en af de piger, der hænger ud med danskerne hernede. Hun arbejder også på en bar, hvilket gør hende til en købepige. Min far snakkede med hende, og det viste sig, at hun havde 3 børn, som hun ikke har set i 3½ år!! Flink som min far er, så foreslår han hende, at han betale betaler hende fri for baren i 3-5 dage + betaler hendes omkostninger hjem til hendes familie. Hun fik 4000 baht, hvilket man kan komme rigtig langt for! Hun tog hjem til sin familie, men da hun kom tilbage, der gik hun amok med sms'er. Min far har diverse beskeder hvori der står, at hun elsker ham over alt på jorden osv. osv. Min far tog stor afstand til det og sagde, at nu skulle hun altså stoppe med at skrive. Hun har også mødt op ved hans lejlighed, men hun blev hurtigt sendt afsted. Som min far sagde, så var det første, sidste og eneste gang, at han har været så venlig overfor en thaipige hernede.

Pigerne bliver forskruet af falanger (udenlandske mænd) med penge, men hvis de løber tør, så er de væk lige så hurtigt! Sikken en måde at leve på.... Det kan lige nævnes, at en servetrice på Karls restaurent får 5.500 baht om måneden, hvilket er lidt under 800 kr!!

Mange udenlandske mænd bliver gift med thaipigerne. Vi har set mange på 65 år, der går sammen med en thaipige på måske 25 år. Man ved ikke helt, om det er en, der er købt for 1 måned, eller om de er gift. De der bliver gift har 99% været købepiger på en bar før de blev gift. Men man må håbe, at deres livskvalitet bliver forhøjet! Der er også mange som der har det godt sammen... dog nok ikke alle! Det kan lige nævnes, at thaimændende langt fra behandler deres koner ordenligt, hvor hånden ofte kan blive svunget.

Det var lige vores oplevelser fra dagen + lidt tanker. Ovenstående blev måske lidt rodet, men det går vel nok :)

P.s. Der blev skrevet i foregående indlæg, at morten var små-skør. Han er nu erklæret 100% gak! Men han er skide flink, og der er ikke noget ondt i den mand. Han er bare i thailand for at kneppe så mange thaier som muligt :)

Ingen kommentarer: