lørdag den 19. juli 2008

17. juli

"Jeg skal fandme aldrig bo paa landet!"
Mikkel ved en 5-tiden om morgenen.

I dag var klokken ikke mere end 4.10 da vi blev vaekket af nogle irriterende haner. I det hele taget var der en raekke dyr der var irriterende morgenfriske paa den tid af dQgnet. Specielt en flok frQer var meget hQjlydte. Som I nok har gaettet saa skyldes Mikkels Quote of the day disse irriterende dyr. Alt i alt fik vi dog en fin nattesQvn. Morgenmaden stod klar ved en 8-tiden og en times tid senere var vi paa vej ud paa bambusrafting. Der var 2 bambusflaader og vi havde jo som bekendt kun 2 guider med saa maendene kom til at styre bagenden af flaaden mens guiderne stod oppe foran. Paa vores flaade var der kun Mikkel til at styre bagbord, mens de var 2 maend paa den anden flaade. De andre flaader vi saa havde guides til at styre baade foran og bagved, men det galt altsaa ikke for os. Ydermere koncentrerede Ronaldo, gudiden for vores raft, sig mere om at fiske end at styre de foerste par timer! Saa Mikkel kom virkelig paa arbejde. Ronaldo naeede at fange 5 fisk, hvoraf den ene smuttede fra ham paa de to timer! Det var effektiv fiskning, men det betQd at vi sejlede rigeligt langsomt og kome til at sejle ret ustabilt langs kanten og ind mellem rigeligt mange traer! Det var aabenbart der hvor det var bedst at fiske! Det var virkelig skQrt t han stod og fiskede imens og ogsaa meget sjovt, men han maatte godt have koncnetreret sig noget mere om at sejle og f.eks. laere Mikkel at manurere baaden!

Efter et par timer holdt vi tissepause ved en endnu en lille landsby, som vi dog ikke belv ret laenge ved da vi kom der noget senere end vores ikke-fiskende makkerflaade. Efter pausen blev floden noget vildere og Ronaldo droppede heldigvis sit fiskeri. Paa et tidspunkt var floden saa vild at vi tQser matte staa af og gaa ca. 5 meter mens Ronaldo og Mikkel selv styrede igennem et ret voldsomt stykke. Det tog Mikkel dog i stiv arm :) Paa et andet tidspunkt var raften ved at gaa fra hinanden bagpaa efter en koallision med en sten saa Ronaldo maatte ned op binde den sammen igen! Det betoed at Mikkel skulle op foran og styre imens. Med et lettere frustreret ansigtsudtryk gik Mikkel op i front og tog styring med baaden. Han blev ret haard til det paa trods af at det var noget af en ilddaab han fik. Saa haard, at da Ronaldo havde bundet flaaden sammen igen saa blev han staaende bagved og lod Mikkel styre, ogsaa selvom det var nogle ret saa vilde stykker vi kom ud paa. Ronaldo stod og raabte bagved hvilken side Mikkel skulle stoede i og saa gik det ellers bare fremad. Det var utroligt at han havde saa stor tiltro til Mikkel for paa et tidspunkt taenkte Mikkel virkelig at det ville ende galt og at vi ville kaentre, men det gjorde vi ikke! Super godt gaaet! Som Mikkel selv udtalte det bagefter: "Det var graenseoverskridende paa en fed maade." Jeg sad bare og noed turen og beundrede min heltemodige kaereste :) Jeg taenkte ikke at vi ville kaentre, men syntes bare det var skaegt naar der var noget liv i floden!

Efter ca. 4 timers rafting, og nogle meget Qmme skuldre til Mikkel, kom vi til endestationen hvor vi fik nogel stegte nudler til froskost. Efter maden blev vi kQrt tilbage til Chiang Mai, en tur paa et par timer. Vi var hjemme ved en halv 5-tiden hvor vi fik et meget tiltraengt, langt og laekkert bad og chillede lidt paa sengen. Naeste projekt var at komme af meget vores meget svedige vasketoej og faa en gang oliemassage til vores Qmme muskler. Massagen var ikke den store succes for mit vedkommende. Vi gik ind et sted hvor der baade var frisQr og massQr og det var helt sikkert en frisQr der kom til at massere mig fordiu der ikke var nok paa arbejde. Hun havde tydeligvis ikke masseret fQr og nussede mig bare lidt. Bagefter irriterer det mig voldsomt at jeg ikke fik klaget over det. Jeg var alt for sQd til at klage over hendes arbejde, og betalte ogsaa fuld pris for det! Qv!

Aftensmaden havde jeg hellr ikke den store succes med fordi jeg fik bestilt nogle rejer i en naermest uspiselig staerk sovs! Men hvad jeg blev da maet af ris og rejerne. Mikkel fik en god klassiker hernede. Ris med kylling, grQntsager og cashewnQdder.
Vi gik tidligt i seng godt bombede. Det har bare vaeret 3 fantastiske dage. Tak til familien Trier Hvam for tippet om denne 3-dages tur :)

TilfQjelse:
Rafterne var lavet af 12-15 bambuspinde paa ca. 6 meter, der er bundet sammen og afstivet paa tvaers med bambus. Der var at nogle bambuspinde op til at holde vores bagage tQr, Rafterne blev styret ved hjaelp af lange bambuspinde, som man stQdte mod bunden.

Omgivelserne omkring floden var fantastiske! Det gode ved at vaere her i regntiden er, at alt er utrolig grQnt og frodigt! Vi har desuden kun haft regn, naar vi har ligget og sover, hvilket jo er perfekt!

4 kommentarer:

Unknown sagde ...

Hejsa Stine
Dejligt at høre at du nød riverraftingen medens Mikkel knoklede...:-)
Var det ikke bare en lise for sjælen at sidde der midtbords...se junglen stille og roligt drive forbi....er lidt misundelig.
Forsat god tur til jer.
Knus Michael

farmor sagde ...

Hej igen igen..
Dette er en prøve... Husk lige at se vores oprindelige kommentar fra d. 16.
Mor Helle vil gerne vide , hvornår I mon ca er i Odense :-)
Det var bare det vi ville sige...Hej og knus

farmor sagde ...

Hej :-)
Det er bare os igen...Tænk igen idag har vi lært noget nyt...det virker jo...
God nat og sov godt....eller godmorgen og hav en dejlig dag :-)
Glæd jer ...nu kan vi kommentere jeres indlæg :-)

Rikke sagde ...

Hey Begge to. (: <3

Hvor det sjovt at læse om jeres treeking-tur, det bringer bare minder frem fra da vi var der. -Fedt I kom til at opleve det også!

I skal glæde jer rigtig meget til at se kongernes palads i Bangkok, især når I synes dem i Chang Mai har været flotte. -Dem i bangkok slår alt. (;

Men fortsat god tur til jer, glæder mig til at læse de efterfølgende blogge.

Knus Rikke.