søndag den 13. juli 2008

12. juli

"How many hours you wan't massage?"
Vores massQr

Vi ankom med bussen kl 6.20 til Chiang Mai. Vi havde fundet et sted i Lonely Planet (vores rejseguide) hvor vi gerne ville overnatte, saa vi fandt hurtigt en taxi til at kQre os derhen. De aabnede fQrst kl 8.00 saa vi sad og gloede ud i luften i et stykke tid. Da de saa endelig aabnede viste det sig at de havde alt udsolgt. :( Vi fik morgenmad paa stedets restaurant (alt for smaa portioner i hvert fald for Mikkel!). Vi fandt et nyt overnatningssted i bogen ikke langt derfra som vi blev indlogeret paa. Det er et rigtig laekkert sted med air con, koeleskab, varmt brusebad og sidst men ikke mindst bloede senge :) ....Og saa til 500 bath :)
Efter en tur paa internetcafe fik vi frokost paa restauranten ved siden af vores resort. Det var et rigtig godt sted med god service af en fint engelsktalende thai... Der vender vi helt sikkert tilbage til :)
Vi var ret flade efter kun ca 4 timers sQvn i bussen saa vi brugte nogle timer paa vaerelset med bad og afslapning.
Om eftermiddagen var gik vi paa vandring i byen. Vi fulgte en rute fra Lonely Planet hvor man kom forbi byens vigtigste templer, et kongemonument og et kvindefaengsel med massage. Der var desvaerre lukket for massage i kvindefaengslet i dag saa vi stoppede op ved en anden massageklinik for massage det skulle vi ikke snydes for :) Dog lidt aergeligt at det ikke blev i faengslet for det ville vaere lidt sjovt. I kvindefaengslet kan de indsatte komme i job som massQr (stadig i dragter der viser at de er indsatte og med vagter) og tjene penge som de kan bruge efter deres lQsladelse.
Vi saa 3 forskellige templer. I det sidste og mest besQgte tempel var vi saa heldige at munkene holdt bQnneceremoni mens vi var der. En 60-70 munke sad og bad/messede efter en aeldre munk. Det var naermest en trancelignende tilstand nogen af dem var i. Andre (unge drenge) var ikke synderligt interesserede, mistede relativt hurtigt fokus og sad og gabte!
Det er de fQrste templer vi har set i Thailand saa det var en meget interessant dag og nogle imponerende templer.
Efter aftensmaden, der bestod af Thaimad fra den fQrnaevnte restaurant, skulle vi lige op og dQse i air con'en, og faldt som fQelge heraf i sQvn kl 20.30 med fjernsyn og lyset taendt! Vi traengte ogsaa til at sove efter den bustur.
Det har nok vaeret den varmeste dag i Thailand indtil videre... Og ingen regn so far...

3 kommentarer:

Unknown sagde ...

Hejsa
Mikkel husk lige at se mors kommentar fra d. 8 juli.
Har I fået kontakt til Sunshine...jeg tror det ikke da han er ude på trekking tur, mener han sagde at han ville komme tilbage d. 14.
Dejligt at høre at det er tørvejr.
Knus Far

Unknown sagde ...

Hejsa
Mikkel husk lige at se mors kommentar fra d. 8 juli.
Har I fået kontakt til Sunshine...jeg tror det ikke da han er ude på trekking tur, mener han sagde at han ville komme tilbage d. 14.
Dejligt at høre at det er tørvejr.
Knus Far

Anonym sagde ...

Hej med jer

Det lyder som en rigtig go tur, og også at i er heldige med vejret. Jeg kan godt forstå, at i droppede dykningen. Jeg har selv et par gange dykket i uklart vand og det er bare ikke rart...

Jeg er også imponeret over jeres skrivelyst, og også at der i dag er internetcafeer alle steder, sådan var det ikke da onkel var på rygsæksrejse - men det er vist også en dag eller 2 siden :-)

Vi snakkes

Henrik + Phuong