tirsdag den 8. juli 2008

7. juli

I dag stod den paa store-afslapnings-dag, hvor dagen blev nydt nede ved stranden, hvor vi fik oliemassage! Det var rigtig laekkert og meget bedre end Thaimassage! Vi har ikke rigtig lavet saa meget, saa der er ikke noget at berette... Det var dagen, hvor Stine opdagede Pineapple-shake, hvilket hun nu er hooked paa. Det bliver dyrt, naar vi kommer tilbage til Danmark, da en pris paa 4 kr i Thailand nok ikke kan matches hjemme i det kolde :)

Vi spiste paa en finere naborestaurent, hvilket nok er en engangsfornQjelse. Selvom tjenerne paa vores resort render rundt i hullede cowboybukser og undertrQje, saa har de altsaa en del mere styr paa det! Maden bliver lavet super hurtigt, og de har ikke gaaet forkert af retterne endnu. Endvidere har de ogsaa altid styr paa, hvem der skal have hvad. Paa det finere sted gik der kludder i bestillingerne og mit indtryk var, at de ikke havde specielt meget styr paa, hvad der foregik.

Efter aftensmaden blev der hygget i haengekQjen indtil vi skulle i seng, hvor der blev snakket om alt muligt! Vi er begge enige I, at selvom vores ferie sluttede nu, saa havde vi allerede haft en super god ferie med masser af indtryk. Men vi fortsaetter! :)

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Hejsa
Savner dagens sætning!!
Knus Far