fredag den 25. juli 2008

24. juli

"Du har allerede fundet 7 t-shirts, og jeg har ikke fundet noget endnu!?!?@#!$?"
Stine med lettere desperation i stemmen

I dag stod den ogsaa paa shopping til Stines store glaede. Denne blev dog lidt mindre, da jeg havde en flyvende start, hvor jeg ved 2 butikker hurtigt fandt 7 t-shirts. Stine havde en plan om, at hun ville finde et ur, et par rQde sko og et hvidt baelte.... og hun fandt ingen af delene. Til gengaeld kQbte hun et par hvide, et par sorte og et par kondisko i jagten paa et par rQde. Det maa jo vaere et offer hun maa leve med :) Det bliver nok haardt. Ellers havde jeg ogsaa en god dag paa shoppingfronten. Status efter i dag:

Mikkel
7 t-shirts
2 skjorter
1 par kondisko

Stine
3 par sko
3 t-shirts

Hvilket bragte mig forrest i den samlede stilling til Stines store irritation.

Dagen i dag var ogsaa ret usund for os begge. Vi startede nemlig ud med Burger King, hvor vi Stine fik den sunde menu med kyllingeburger og salat og jeg fik en whopper menu, og saa afsluttede vi vores shopping-spree paa en isbar, hvor de vi fik taget toppen af vores sliklyst :) Det var rigtig laekkert... mums. Jeg tror der var ristede mandler i sukker paa toppen af min is - MUMS!

Vi startede med at kigge i nogle dyre shopping centre, hvor de ikke fQrer kopivarer. Her havde bla. Armani, Chanel, Versace og Diesel... men vi fandt dog ikke noget paa vores budget :) Desuden kan vi jo kQbe det samme til 1/50-del af prisen i MBK. De fQrste par time gik i de dyre centre, og saa hoppede vi over i MBK, hvor vi brugte en del timer. Vi fandt desvaerre heller ikke et baelte eller ur til Stine. Hun prQvede dog en del ting... Da kl. naermede sig 17, tog vi tilbage paa vores vaerelse, hvor vi spillede lidt backgammon.

Til aftensmad spiste vi i Thailands pt. stQrste bygning paa hele 84 etager. Vi havde en hyggelig gaatur derhen, hvor vi bla. kom til en kunstudstilling der hed "The world from above", der bestod af store billeder placeret paa jorden, der viste billeder rundt om fra verden. Der var nogle rigtig gode imellem. Billedet fra DK var en vindmQllepark.

Der var 3 restaurenter i toppen af bygningen, og vi endte i restaurenten med kinesisk buffe, hvilket viste sig at vaere helt i top! Udsigten fra 79. etage var desvaerre ikke saa god, da der var utrolig meget genskaer i vinduet. Af mad kan det naevnes, at vi startede med at vaelge noget sea-food og grQntsager, der saa blev tilberedt i vores egen lille gryde, der stod paa bordet. En lidt sjov feature :) Til dessert fik vi igen is :)

Efter en utrolig hyggelig aftensmad, tog vi elevatoren op paa Qverste etage, hvor man kunne komme udenfor, hvor gulvet roterer rundt om bygningen. Der var en utrolig flot udsigt, hvilket ikke kan beskrives men skal opleves. Vi kunne desvaerre ikke tage nogle billeder, da kameraet ikke kunne opfange alle lysene fra byen. Jeg spurgte en thai, der tog mange billeder med et stort kamera, om han ikke ville tage nogle billeder med vores memory card, men hans brugte dog ikke samme kort som os. Han foreslog dog, at han kunne sende nogle billeder til min email, saa dem venter vi spaendt paa! :) Super flink thai, der ogsaa kunne finde ud af engelsk.

1 kommentar:

Rikke sagde ...

..

Hold da op Mikkel, havde slet ikke troet alt det shooping var noget for diig, men man kan vel sige Stine bringer det bedste frem i dig. Heh. :P

..Surt du ikke liige fandt det du søgte Stine, men så det godt man altid kan bruge nogle flere sko og derfor bare køber nogle i en anden farve. ;)

Glæder mig meget til I kommer hjem og vi kan se billeder fra jeres tur osv. -I har sikkert taget mange? (:

Ses snart, og hyg jer de sidste dage/dag.. Knus Rikke